Nosaltres

El Centre Gestor es l’assessoria integral per a empreses, autònoms i particulars.

Des de l’any 1975 instaurarem una cultura organitzativa basada en les bones pràctiques, el coneixement especialitzat, la formació continua, el control sobre el contingut del treball i un fort esperit de servei.


Objectiu

El Centre Gestor té com a principal objectiu oferir a empreses, autònoms i particulars un servei integral en assessorament fiscal, comptable, laboral i jurídic per tal d’ajudar-los en la gestió de les seves activitats econòmiques i assumptes particulars.

D’acord amb el nostre objectiu hem ampliat de forma operatòria els nostres serveis. Així doncs, oferim serveis de gestoria per a empreses de transports i per a vehicles de particulars, som agents d’assegurances, agents immobiliaris, i administradores de finques i comunitats de propietaris. En les últimes dècades el nostre major èxit ha estat ser punters en el desenvolupament i creació de tecnologia per al nostre sector. Posem a disposició dels nostres clients serveis de consultoria tecnològica per a que els seus negocis creixin amb nosaltres.

Generació de valor

Per a que els nostres clients rebin un servei integral i d’alta qualitat, posem a la seva disposició un equip professional i tècnic altament qualificat i en contínua formació. Els canvis constants en la legislació fan que haguem d’actualitzar-nos constantment i que treballar transversalment sigui imprescindible per a reduir el risc dels nostres clients.

A més a més, som líders en la creació de tecnologia en el nostre sector. Desenvolupem les nostres pròpies eines de gestió i assessorant i ajudem als nostres clientes a treure el millor partit de les eines que tenen per a gestionar. Contacta amb els nostres professionals i descobreix les possibilitats que li ofereixen els nostres aplicatius web en la gestió laboral, fiscal i comptable del seu negoci.


Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?
Powered by