Nosaltres

El Centre Gestor es l’assessoria integral per a empreses, autònoms i particulars.

Des de l’any 1975 instaurarem una cultura organitzativa basada en les bones pràctiques, el coneixement especialitzat, la formació continua, el control sobre el contingut del treball i un fort esperit de servei.


Objectiu

El Centre Gestor té com a principal objectiu oferir a empreses, autònoms i particulars un servei integral en assessorament fiscal, comptable, laboral i jurídic per tal d’ajudar-los en la gestió de les seves activitats econòmiques i assumptes particulars.

D’acord amb el nostre objectiu hem ampliat de forma operatòria els nostres serveis. Així doncs, oferim serveis de gestoria per a empreses de transports i per a vehicles de particulars, som agents d’assegurances, agents immobiliaris, i administradores de finques i comunitats de propietaris. En les últimes dècades el nostre major èxit ha estat ser punters en el desenvolupament i creació de tecnologia per al nostre sector. Posem a disposició dels nostres clients serveis de consultoria tecnològica per a que els seus negocis creixin amb nosaltres.

Generació de valor

Per a que els nostres clients rebin un servei integral i d’alta qualitat, posem a la seva disposició un equip professional i tècnic altament qualificat i en contínua formació. Els canvis constants en la legislació fan que haguem d’actualitzar-nos constantment i que treballar transversalment sigui imprescindible per a reduir el risc dels nostres clients.

A més a més, som líders en la creació de tecnologia en el nostre sector. Desenvolupem les nostres pròpies eines de gestió i assessorant i ajudem als nostres clientes a treure el millor partit de les eines que tenen per a gestionar. Contacta amb els nostres professionals i descobreix les possibilitats que li ofereixen els nostres aplicatius web en la gestió laboral, fiscal i comptable del seu negoci.


0
Connecting
Please wait...
Envia el teu missatge.

Ho sentim, no estem disponibles ara. Deixa un missatge i ens comunicarem amb tu el més aviat possible.

* Nom
* Correu electrònic
* Missatge
Telèfon
Xateja amb nosaltres

Descripció de la consulta que ens vols fer.

* Nom.
* Correu Electrònic.
* Descripció de la consulta que ens vols fer.
Telèfon
Xateja amb nosaltres
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?