SEPE. Finalitzen algunes de les mesures extraordinàries activades per la COVID-19

polisses
Què son les pòlisses de Vida Risc?
juliol 29, 2020
Inspecció d'Hisenda
Eviti que la Inspecció d’Hisenda realitzi actuacions durant les vacances d’estiu
agost 9, 2020

SEPE. Finalitzen algunes de les mesures extraordinàries activades per la COVID-19

SEPE

L’informem que el SEPE ha comunicat al seu web que el 20 de juliol es va complir un mes de la finalització de l’estat d’alarma. A conseqüència d’això, el 21 de juliol van finalitzar els terminis per a les mesures extraordinàries en matèria de treball adoptades per fer front a la COVID-19.

D’aquesta manera a partir del 21 de juliol ja no es podrà sol·licitar el subsidi extraordinari per a empleades de la llar i el subsidi excepcional de fi de contracte temporal.

Així mateix el termini de presentació de sol·licituds de prestació per desocupació torna a ser de 15 dies hàbils. Fora d’aquest termini implicarà la reducció de la durada del temps de la prestació.

Si ja és perceptor de subsidis per desocupació, recorda que haurà de sol·licitar la pròrroga de subsidi al cap de sis mesos i, si és perceptor de subsidi per a treballadors més grans de 52 anys, haurà de presentar la declaració anual de rendes (DAR).

Per més informació truqui al 973 279 700 o contacteu-nos a través del correu electrònic lleida@centregestor.es. Pot apropar-se a les nostres oficines al centre de Lleida i Tremp o podem realitzar la seva declaració de la renda de forma no presencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?
Powered by